فعالیت مدارس ابتدایی اراک و برخی از روستا‌ها فردا دوشنبه غیرحضوری شد آمار جدید ابتلا به تب دنگی در کشور/ پشه آئدس در کدام استان‌ها دیده شده است؟ اعلام ساعت کاری ادارات سیستان و بلوچستان تا نیمه فروردین مهار موج شدید آنفلوآنزا در کشور طی هفته جاری ادارات استان سمنان فردا تنها ۴ ساعت فعال خواهند بود کلاهبردار متروی تهران دستگیر شد کاهش زمان ثبت شرکت از یک ماه به دو روز مدارس ۴ شهرستان خراسان رضوی فردا در نوبت صبح غیرحضوری شد تأخیر ۲ ساعته آغاز به‌کار فردا شامل مراکز تعویض پلاک می‌شود؟ مدارس سراسر کشور فردا دوشنبه ساعت ۱۰ صبح باز می‌شوند اعلام جزئیات تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از فردا مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها یکشنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ موج بعدی بارش‌ها از راه می‌رسد / این استان‌ها منتظر بارش باشند مدارس برخی شهرستان‌های خراسان رضوی ۳۰ آذر تعطیل شد تغییر در برنامه امتحانات آموزش و پرورش از ۱۱ تا ۱۷ دی ۱۴۰۴ بازداشت ۳ مدعی نفوذ در دستگاه قضایی

۵۵ درصد سالمندان بالای ۶۵ سال در کشور دندان ندارند

وزیر بهداشت، نسبت به بهداشت دهان و دندان در کشور ابراز نگرانی کرد و گفت: ۵۵ درصد سالمندان بالای ۶۵ سال در کشور دندان ندارند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۰ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 12
کد خبر: ۲۷۵۴۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، محمدرضا ظفرقندی، شامگاه جمعه ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ در مراسم روز دندانپزشک در برج میلاد تهران، روز دندانپزشکی را فرصتی برای مرور گذشته و ترسیم آینده دانست و گفت: در گذشته تنها پنج دانشکده دندانپزشکی در کشور فعال بود، اما امروز این عدد به حدود ۴۶ دانشکده رسیده است. در کنار توسعه کمی، در حوزه خدمات تخصصی و علمی نیز پیشرفت‌های بزرگی داشته‌ایم.

 

وی با اشاره به آمار قابل‌توجه فعالیت‌های پزشکی در ایام نوروز از جمله انجام روزانه صدها عمل جراحی و ثبت بیش از ۱۴۰۰ عملیات موفق احیای قلبی، افزود: باید دستاوردهای حوزه سلامت را به درستی و شفاف به مردم اطلاع داد. ما باید اعتماد عمومی به جامعه پزشکی را با خدمت با کیفیت، محبت و اخلاق حرفه‌ای حفظ کنیم.

 

وزیر بهداشت با اشاره به نگرانی‌های جدی در حوزه بهداشت دهان و دندان، گفت: ۵۵ درصد از سالمندان بالای ۶۵ سال در کشور کاملاً بی‌دندان هستند، در حالی که این شاخص در دنیا ۲۵ تا ۳۰ درصد است. این وضعیت نشان می‌دهد که باید در حوزه پیشگیری و حتی فراتر از آن، در حوزه “پیش از پیشگیری”، اقداماتی جدی انجام دهیم.

 

وی در ادامه از همه دندانپزشکان، اساتید و فعالان حوزه سلامت خواست با هم‌افزایی و تلاش در حوزه‌های آموزش، درمان و ارتقای سلامت عمومی، نقش‌آفرینی مؤثری در بهبود شاخص‌های بهداشت دهان و دندان ایفا کنند./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار